بزرکتان سرطان سینه میکروبیوم

اثر دانه کتان بر میکروبیوم روده ممکن است به کاهش خطر سرطان سینه کمک کند

اشتراک گذاری: لگوی پیام رسان تلگرام لگوی پیام رسان واتساپ لگوی شبکه اجتماعی توئیتر لگوی شبکه اجتماعی فیسبوک لگوی شبکه اجتماعی pinterest لگوی شبکه اجتماعی لینکدین

منبع انتشار : آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک آرتا

داده‌های یک مطالعه اخیر روی موش‌ها به شناسایی ارتباط منحصر به فرد بین میکروبیوم روده و بیان غدد پستانی microRNA کمک کرد.

سرطان سینه یک نوع سرطان جدی است. محققان هنوز به دنبال درک عوامل خطر بالقوه سرطان سینه و راه‌هایی برای اصلاح خطر هستند.

 داده‌های یک مطالعه اخیر روی موش‌ها به شناسایی ارتباط منحصر به فرد بین میکروبیوم روده و بیان غدد پستانی microRNA کمک کرد.

 نتایج همچنین نشان داد که مصرف بذر کتان ممکن است بر پیوند بین میکروبیوم روده و بیان microRNA غدد پستانی تأثیر بگذارد و به طور بالقوه به پیشگیری از سرطان سینه کمک کند.

 محققان بیشتر و بیشتر در مورد چگونگی تأثیر میکروارگانیسم‌های موجود در روده انسان، میکروبیوم روده، بر سایر بخش‌های سلامتی می‌آموزند. در مطالعه‌ای که اخیراً در Microbiology Spectrum منتشر شده است، محققان می‌خواستند رابطه بین میکروبیوم روده و خطر ابتلا به سرطان سینه را بررسی کنند.

 در تحقیقات خود با استفاده از موش های ماده، محققان یک ارتباط کلیدی بین میکروبیوم روده و بیان ژن پیدا کردند. آنها همچنین دریافتند که مصرف دانه کتان در بین موش ها به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک می کند. در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، نتایج در مورد کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه پیامدهای بالینی بالقوه ای دارند.

 میکروبیوم روده چگونه بر خطر سرطان سینه تأثیر می گذارد؟

محققان این مطالعه حاضر می خواستند در مورد روش خاصی برای اصلاح خطر سرطان سینه بیشتر بدانند. این مطالعه خاص شامل تجزیه و تحلیل داده های موش های ماده بود. محققان توانستند اجزای میکروبیوم روده و ارتباط مرتبط با سرطان سینه را بررسی کنند. منبع مطمئن میکروبیوم روده شامل باکتری ها و سایر میکروب هایی است که در روده زندگی می کنند. آنها همچنین قادر به بررسی داده های نمونه های سرطان سینه و نمونه های طبیعی بافت پستان بودند.

 اول، آنها دریافتند که میکروارگانیسم‌های موجود در روده موش‌ها به microRNA غدد پستانی مرتبط هستند. آنها همچنین دریافتند که microRNA غدد پستانی می تواند بر رشد سرطان سینه تأثیر بگذارد. دکتر النا ام کوملی، نویسنده این مطالعه، دکترا، دانشیار گروه علوم تغذیه، دانشکده پزشکی Temerty، دانشگاه تورنتو، توضیح داد:

 ما دریافتیم که فراوانی نسبی گونه‌های خاص میکروبیوتا (باکتری‌های موجود در روده) با بیان microRNA در غده پستانی مرتبط است. MicroRNA مولکول های کوچکی هستند که برای تنظیم بیان ژن ها مهم هستند. ما دریافتیم که برخی از این میکرو RNA در مسیرهای مرتبط با سرطان پستان نقش دارند.

 چگونه مصرف بذر کتان ممکن است بر سلامت روده، خطر سرطان سینه تأثیر بگذارد

محققان سپس بررسی کردند که چگونه می توان رابطه بین میکروبیوم روده و بیان microRNA در غده پستانی را تغییر داد. آنها دریافتند که مصرف بذر کتان در بین موش ها به تغییر رابطه بین باکتری های روده و میکرو RNA کمک می کند، بنابراین به طور بالقوه به کاهش خطر سرطان سینه کمک می کند. تجزیه و تحلیل بیشتر اجزای بذر کتان به حمایت از این ایده کمک کرد که بیشترین سود ممکن است از مصرف دانه کتان به عنوان یک غذای کامل حاصل شود. دکتر کوملی توضیح داد:

 جالب اینجاست که بذر کتان توانست به طور مفیدی این پیوندها را اصلاح کند. بذر کتان حاوی لیگنان است، ترکیبی که باید توسط میکروبیوتای روده متابولیزه شود تا متابولیت هایی آزاد شود که سپس در گردش خون جذب می شوند. ما وجود یک رابطه میکروبیوتامری روده و miRNA غدد پستانی را دریافتیم، دریافتیم که یک مداخله غذایی (دانه کتان) بر آن تأثیر می‌گذارد، و این نشان می‌دهد که ممکن است مسیر جدیدی برای پیشگیری از سرطان سینه وجود داشته باشد.

 در حالی که داده ها به طور مستقیم قابل اجرا نیستند، می تواند پیامدهایی برای پیشگیری از سرطان سینه داشته باشد، مشروط بر اینکه تحقیقات آینده یافته ها را تأیید کند.

 دکتر ترزا هوبکا، نویسنده غیرمطالعه‌ای، پزشک استئوپاتیک متخصص در OB/GYN و رئیس منتخب انجمن استئوپاتی آمریکا، نیز با نظرات خود در مورد این مطالعه  گفت:

 این تحقیق ارتباط بین اکوسیستم میکروبی دستگاه گوارش را با miRNA غدد پستانی نشان داد. آنها ارتباط دستگاه گوارش با سایر اندام ها را با توجه به یک وضعیت بیماری خاص نشان دادند. سرطان سینه و جنبه های پیشگیرانه بعدی از طریق تغییرات رژیم غذایی قابل تغییر. درک این سیستم ها امکان مطالعه بیشتر در تنظیم ژن های دخیل در فرآیندهای سرطان سینه را فراهم می کند. تکثیر و مهاجرت بنابراین، از طریق تغذیه و تغییرات رژیم غذایی; حالات بیماری خاصی را می توان کاهش داد و سلامت و رفاه فرد را بهبود بخشید

 چرا درک خطر سرطان سینه بسیار مهم است ؟

سرطان پستان یک نوع سرطان شایع است و نقش مهمی در مرگ و میرهای مرتبط با سرطان دارد. تنها در سال 2020، 685000 مرگ در سراسر جهان به دلیل سرطان سینه رخ داده است. پزشکان و متخصصان سرطان می توانند از یک رویکرد درمانی ترکیبی برای تمرکز بر درمان سرطان سینه استفاده کنند. درمان ممکن است شامل جراحی برای برداشتن سرطان، پرتودرمانی و دارو باشد.

 دکتر وائل هارب، نویسنده غیرمطالعه، هماتولوژیست و انکولوژیست پزشکی تایید شده در موسسه سرطان MemorialCare در اورنج کوست و مراکز پزشکی Saddleback در اورنج کانتی، کالیفرنیا، توضیح داد: «

سرطان سینه همچنان یک چالش مهم بهداشت جهانی است. این شایع ترین سرطان در بین زنان در سراسر جهان است، با بیش از 2.3 میلیون زن تشخیص داده شده و 685000 مرگ در جهان در سال 2020، طبق سازمان بهداشت جهانی. به گفته منبع مورد اعتماد جامعه سرطان آمریکا، در ایالات متحده، حدود 287850 مورد جدید و 43250 مرگ در سال 2023 پیش بینی می شود. علیرغم پیشرفت در درمان و تشخیص زودهنگام که نرخ بقا را بهبود می بخشد، شیوع سرطان سینه و شدت بالقوه آن بر نیاز به تحقیقات مداوم و ابتکارات بهداشت عمومی تاکید دارد.

 تحقیق و توسعه درمان‌های بالقوه از اجزای حیاتی کمک به افراد مبتلا به سرطان سینه است. با این حال، یکی دیگر از عناصر کلیدی یادگیری در مورد روش هایی است که افراد می توانند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهند منبع مورد اعتماد. برای مثال، افراد ممکن است بتوانند با حفظ وزن مناسب، محدود کردن مصرف الکل و ورزش منظم، خطر ابتلا به سرطان سینه را به حداقل برسانند. تحقیقات در مورد اینکه چگونه مداخلات خاص می تواند این امر را فراهم کند، ادامه دارد

محدودیت های مطالعه و ادامه تحقیقات

این تحقیق به پتانسیل اصلاح خطر سرطان سینه اشاره می کند. با این حال، این تحقیق محدودیت های مهمی نیز دارد. محدودیت اصلی این است که این مطالعه شامل موش‌های ماده بود، بنابراین توانایی محدودی برای اعمال این تحقیق برای افراد وجود دارد. نشان دهنده نیاز به تحقیقات بیشتر در این زمینه است. تجزیه و تحلیل آینده همچنین می تواند رابطه منحصر به فرد بین میکروبیوم روده، microRNA غدد پستانی و اجزای بذر کتان و تاثیر آنها را بررسی کند.

 دکتر هارب به پیامدهای بالینی زیر اشاره کرد:

 اگر تحقیقات بیشتر، به ویژه در افراد انسانی، این یافته ها را تأیید کند، می تواند پیامدهای بالینی قابل توجهی داشته باشد. این نشان می دهد که مداخلات غذایی، مانند مصرف بذر کتان، ممکن است عوامل مرتبط با خطر سرطان سینه را تعدیل کند. با این حال، پیچیدگی زیست شناسی انسان و تأثیر عوامل مختلف مانند ژنتیک و محیط، مطالعات جامع را قبل از اینکه چنین یافته هایی به عمل بالینی ترجمه کنند، ضروری می کند. این مطالعه به احتمالات هیجان‌انگیز در استراتژی‌های پیشگیرانه اشاره می‌کند، اما همچنین نیاز به آزمایش‌های انسانی دقیق و در مقیاس بزرگ برای تأیید این یافته‌های اولیه را برجسته می‌کند.

 دکتر Elena M Comelli در رابطه با تحقیقات آینده به موارد زیر اشاره کرد:

"در حال حاضر ما در حال مطالعه پوسته بذر کتان هستیم که در مقایسه با بذر کتان از لیگنان ها غنی شده است. پوسته بذر کتان که به همان میزان در رژیم غذایی ارائه می شود، لیگنان بیشتری به همراه دارد. ما علاقه مندیم ببینیم که آیا این منجر به افزایش پاسخ ها می شود یا خیر. علاوه بر این، پیگیری با بررسی تجربی یافته‌های سیلیکو مهم خواهد بود. مطالعه بذر کتان در مدل‌های سرطان سینه برای ارزیابی اینکه آیا مزایای پیش‌گیرانه آن توسط microRNAها تنظیم می‌شود، مهم است. یافته‌ها به تعریف استراتژی‌های بالینی کمک خواهند کرد.»

 با پیشرفت تحقیقات، این می تواند به معنای توسعه توصیه های بالینی باشد که می تواند به کاهش خطر سرطان سینه یا حتی تعداد موارد سرطان سینه کمک کند.